Vimar viljuškar co
Obratite nam se

  Vimar viljuškar co

  Dodati: Shangcheng, District, Hangzhou, Zhejiang, Kina

  Tel: + 86-571 8195 2852

  Faks: + 86-571 2886 0635

  E-mail: info@vimarforklift.com

  Web stranica: www.cnvimar.com

  www.vimarforklift.com

Dom > Kupci Centriranje


Jamstvena izjava


Svaki novi VIMAR opremom pokriva ograničeno jamstvo.


za 15 mjeseci ili 2000 sati, štogod se prvo dogodi, od datuma B/L na okvir, prijenos, ispitivana tranzistor kontrolu komponente, vuču motornih, prijevoz motornim, hidraulična pumpa, Punjač, ožičenje upregnuti prijenos za, hidrauliku, servo komponente, cilindar pakiranje, ležajevi, opruge i signalni kabeli;

za šest (6) mjeseci ili 1000 sati, štogod se prvo dogodi, od datuma B/L na održavanje predmeta koji uključuju motorna četke, kontakt savjeti, prekidači i druge komponente nije pokrivena, koji obično naziva "easy-going" dijelova ali ne gume.


Jamstvo ne vrijedi trajno na opremu ako Flagrantno zlouporabe, prirodne katastrofe dovode do oštećenja opreme, spašavanje naslov, koristi u korozivnim uvjetima ili Prekomjerne vlage.


Jamstvo ne vrijedi trajno na opremu ako nema redovnog održavanja je snimio VIMAR ovlašteni trgovac.

Jamstvo ne pokriva održavanje stvari, uključujući ali ne ograničavajući se na podmazivanje masti i ulja, filtara ili manje prilagodbe, ili bilo koje stavke koje pokazuju dokaz zanemarivanje, preopterećenje, zlostavljanje, nesreće ili nedovoljnom održavanju. To je oprema vlasnik je dužan održavati u skladu s VIMARPreporučeni raspored održavanja, kao što je navedeno u priručniku.


Industrijske baterije i Punjače osim onih redovno opskrbljuju VIMAR nosiće uvjetima proizvođača.

Osim za uklanjanje Neispravnih dijelova i zamjena sa dijelovima koje daje VIMAR, jamstvo za bilo koji dio ili oprema će biti nevažeće ako pokušaju bilo tko promijeniti, popraviti, rastavljati ili dodajte dodatne komponente ili uređaja od auta bez izričitog pismene ovlasti VIMAR.

Prije nego što jamstvo može smatrati, oblik jamstva registraciju i instalaciju mora biti dovršen i primioVIMAR. Dobiti najbolju uslugu od VIMAR ovlašteni zastupnik, čitanje rada i održavanje dijelova priručnik za uporabu prije prvog korištenja.

Vi svibanj imati pravo kupiti punu pokrivenost ili dodatna zaštita pokrivenost do daljnje 2 godine. Molimo obratite se ovlaštenim VIMAR da biste dobili više informacija.


VIMAR PREUZIMA RESPONSILITY ili ODGOVORNOSTI za SLUČAJNE POSLJEDIČNU ili POSEBNU ŠTETU ili GUBITAK PROFITA ili OŠTEĆENJA do TRGOVINE ili POSLOVANJA, što REZULTIRA iz OPREME.


Obratite nam se
Adresa: Shangcheng, District, Hangzhou, Zhejiang, Kina
Telefon: +86-571-8195 2852
 Faks:+86-571-2886 0635
 E-pošte:info@vimarforklift.com
Vimar viljuškar co
Share: